VÅRE TJENESTER

Utnytt vår kunnskap best mulig ved å inkludere oss tidlig i planleggingsstadiet! Alle kunder har sine unike forutsetninger og behov. En rekke faktorer er med på å bestemme hvilke løsninger og utstyr vi mener er best for våre kunder. Ring oss gjerne ved spørsmål om hva som passer dere!

Trykkluft

Vi er autorisert Atlas Copco servicepartner og forhandler. Vi hjelper deg med å montere og installere produktene. I tillegg tilbyr vi service, reparasjoner, årlige kontroller og teknisk rådgivning. Vi hjelper også til med flytting og ombygging av maskiner.

Vi utfører service og reparasjoner på trykkluftprodukter fra andre leverandører som blant annet: Mark, Ingersoll Rand, Kaeser, Nessco, Gardner Denver, Chicago Pneumatic, Abac, Boge, Fini, Granzaw, KGK og Worthington Creyssensac. 

Rengjøringsmaskiner

Vi er autorisert Kärcher servicepartner og forhandler. Vi selger Kärcher rengjøringsmaskiner og hjelper deg med å finne ut hvilke produkter som passer best for deg og dine behov. Vi monterer produktene i tillegg til å gi nødvendig opplæring. Vi utfører service og reparasjoner på produktene.

Vi utfører også service og reparasjoner på produkter fra andre leverandører som blant annet Foma, IPC, Nilfisk, Comac, Taski og Tennant.

Utleie

Vi leier ut mange typer produkter innenfor trykkluft og rengjøringsmaskiner. Ta kontakt for mer informasjon. 

 

Brannvern

Vi leverer et stort utvalg av sertifiserte kvalitetsprodukter innenfor brann og sikkerhet med Skuteng som hovedleverandør. Vi tilbyr montering og rådgivning samt årlige kontroller som gjør det enkelt å følge de norske standardene NS 3910 og NS-EN 671-3.

Førstehjelp

Snøgg er vår hovedleverandør på førstehjelpsprodukter. Vi tilbyr førstehjelpskontroll som gjør det enkelt å etterleve lov og internkontroll etter regler fra arbeidstilsynet.

Varmepumper

Vi forhandler Mitsubishi og Panasonic varmepumper. Vi utfører befaring, montering, opplæring og tilbyr service og reparasjoner på produktene.