Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Atlas Copco kompressorer

Trykkluft

Vi er autorisert Atlas Copco servicepartner og forhandler. Vi hjelper deg med å montere og installere produktene. I tillegg tilbyr vi service, reparasjoner, årlige kontroller og teknisk rådgivning. Vi hjelper også til med flytting og ombygging av maskiner.

Visste du at et moderne trykkluftanlegg fra TB Trykkluftteknikk kan gi en besparelse på opp mot 40%? Et slikt anlegg er også bedre for miljøet og gir en mer bærekraftig produksjon da dine gamle løsninger kan være dyre i drift og lite miljøvennlige. Atlas Copco produktene vi tilbyr bidrar til å gi deg pålitelig drift, optimalisert produktivitet, reduserte kostnader og redusert CO2-utslipp.

Vår prioritet er å finne riktig utstyr som passer til ditt behov og ønske. Vi tenker langsiktig som gir deg lavere kostnader over tid. En langsiktig investering i en kompressor spiller en viktig rolle for din virksomhet i årene fremover. Visste du at energiforbruket utgjør omtrent 70 % eller mer av kompressorens levetidskostnad? Altas Copco sine kompressorer har de laveste totale eierkostnadene på grunn av stadig bedre design og effektivitet med uovertrufne energieffektive drivmotorer med variabel hastighet. Dette kan resulterer i betydelige kostnadsbesparelser for deg og din virksomhet.

Vi tilbyr et stort utvalg av Atlas Copco produkter og vi skreddersyr løsninger som passer til dine behov. Se våre produkter her.

Serviceavtale

Service på produktene vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av investeringen din ved å holde produksjonen effektiv samtidig som du har kontroll over driftskostnadene. Vi tilpasser servicen etter dine behov og prioritering, og hjelper deg med å planlegge servicen riktig og anskaffe de riktige delene raskt og problemfritt. Ved å utføre jevnlig service kan vi oppdage og løse potensielle problemer tidlig, som hindrer tap av effektivitet og driftsstans.

Med en serviceavtale hos oss får du få maksimal oppetid og effektivitet, samt reduserte kostnader, som gjør at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomheten.

Vi utfører service og reparasjoner på trykkluftprodukter fra andre leverandører som blant annet: Mark, Ingersoll Rand, Kaeser, Nessco, Gardner Denver, Chicago Pneumatic, Abac, Boge, Fini, Granzaw, KGK og Worthington Creyssensac.