Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

TB Trykkluftteknikk hjelper deg med å velge riktig luft-til-luft varmepumpe​


En stue med Mitsubishi Uwano varmepumpe.
Dette er modellen Uwano, en luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubishi Electric. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30 grader og er testet på et av Norges kaldeste steder: Drevsjø nord i Innlandet.

Den mest folkelige og mest utbredte teknologien innen varmepumper er det som kalles luft-til-luft-varmepumpe.

– Luft-til-luft varmepumper er blant de mest energieffektive alternativene innen oppvarming, særlig om du erstatter tradisjonelle panelovner, sier Tore Bjørnstad, grunnlegger og daglig leder i TB Trykkluftteknikk i Kongsvinger.

TB Trykkluftteknikk selger og installerer luft-til-luft-varmepumper fra Mitsubishi Electric og Panasonic i Kongsvinger-regionen og resten av Innlandet.

Vi har laget denne artikkelen for å vise deg nærmere hvordan du selv kan regne ut hvor mye strøm du kan spare på å installere en god luft-til-luft varmepumpe. Her har vi også linker til flere forbrukertester innen varmepumper, hvor du blant annet kan lese mer om ytelsen og kvaliteten på de populære modellene fra Mitsubishi Electric og Panasonic som vi leverer.

Veien være kort fra bestilling til montering, så ikke nøl med å ta kontakt for gode råd og gode produkter.

– Vi ønsker at kundene skal føle trygghet når de velger varmepumpe. De skal være trygge på at det lønner seg, de skal være trygge på at de får et høykvalitets produkt med lang levetid, og de skal være trygge på at de får den hjelpen de trenger av oss som monterer og følger opp produktet deres, sier Tore Bjørnstad i TB Trykkluftteknikk.


Les mer om luft-til-luft varmepumper