Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Servicetekniker/kjøletekniker i Kongsvinger

Jobb beskrivelse

Arbeidsoppgavene består av forebyggende vedlikehold av trykkluftkompressorer, rengjøringsmaskiner, varmepumper, reparasjoner, renoveringer, monteringer og igangkjøring av anlegg. Arbeidsoppgavene foregår i hovedsak ute hos våre kunder. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig i Innlandet og Akershus.

Erfaring

Det er ønskelig med jobberfaring fra teknisk problemløsning, men vi ønsker også at nyutdannede søker. Erfaring med styresystem, kjøleteknikk, signalprogrammering og feilsøking av el-systemer er å foretrekke.

Utdanning

Som servicetekniker bør du ha utdanning innen noen av disse områdene -kjøleteknikk, mekanikk, elektro, elektronikk, bilmekanikk eller lignende. Førerkort klasse B kreves og du må være vant til å jobbe med PC. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav. Dokumenterte kunnskaper innen elektro, kjøleteknikk, F-gass sertifisering, grønt sertifikat brann, truckførerbevis, varme arbeider, BE førerkort er verdifulle kunnskaper. Politiattest må fremlegges før ansettelse da noen av våre oppdrag krever dette.

Personlighet

Ettersom vi er en servicebedrift med mange eksterne kontakter kreves gode sosiale egenskaper og egenskaper til å knytte nye kontakter. Firmaet bygger på medarbeidere som kan forvalte tillit og ta stort eget ansvar. Vi ser etter en entusiastisk lagspiller med godt humør som setter kunden i fokus.

Vi tilbyr

Ett arbeid med utviklingsmuligheter som servicetekniker med et bredt arbeidsområde og innovative produkter. Konkurransedyktige betingelser og opplæring.

Firmapresentasjon

TB Trykkluftteknikk AS er forhandler og servicepartner for Atlas Copco og Kärcher. I tillegg representerer vi flere leverandører/produkter som hører til vårt leveringsprogram. Innen våre områder selger vi komplette løsninger, utfører monteringer, reparasjoner og service. Vi er 7 ansatte og hadde en omsetning i 2021 på 13,4 mill. Mer om oss finner dere på www.tbtrykkluftteknikk.no

Slik søker du

Mail innen 26.06.2022 til: tore@tbtrykklufteknikk.no

Spørsmål kan rettes til daglig leder Tore Bjørnstad, tlf: 99404141