Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Leveranse av utstyr til MAPEI sin nye fabrikk

Kompressor Atlas Copco

I 2019 leverte vi kompressorer fra Atlas Copco til MAPEI sin nye fabrikk. 

MAPEI er en hovedaktør på verdensmarkedet og har hovedkontor i Milano. I Norge holder MAPEI til på Sagstua i Nord-Odal kommune der det jobber omlag 150 stykker. 

MAPEI på Sagstua jobber med utviklingen av unike produkter og systemløsninger for alle byggeplasser og dere produkter er laget for å tåle utfordringer i vårt arktiske klima. I 2019 startet produksjonen i den nye fabrikken som er bygget for 160 millioner kroner. 

Vår leveranse til den nye fabrikken besto av to Atlas Copco ZE 3 VSD (90 kw). Disse er frekvensstyrte lavtrykkskompressorer for transport/lossing/lasting av råstoffprodukter som kalk og sement. I tillegg leverte vi en Atlas Copco GA 132 VSD kompressor (132 kw) for trykkluft til produksjonslinjen. 

Vi gratulerer MAPEI med ny fabrikk og takker for å bli valgt til denne leveransen av trykkluftløsning. Vi ønsker MAPEI lykke til videre med produksjonen i årene fremover, og ser frem til samarbeidet videre.