Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Atlas Copco G 2-7 kompressorer

Atlas Copco kompressor

Atlas Copco lanserer ny serie med kompressorer! De nye G 2-7 modellene er produktive, effektive, rene og stillegående skruekompressorer med oljeinnsprøyting. De er de minste skruekompressorene i produktutvalget og en ideell løsning for små bedrifter og verksteder. Denne kompressoren kan selvfølgelig bestilles hos oss med montering og serviceavtale.

Den tidligere GX-serien utgår fra sortimentet, men den nye serien G 2-7 kompressorer dekker de samme behovene samt gir enda fler fordeler. Atlas Copco sin G 2-7 serie er har lavere støynivå, er renere, koster mindre å eie samtidig som den yter bedre. Den kan også brukes 24/7 i miljøer der det er opptil 46 grader, og trenger heller ikke nedkjølingsperioder. G 2-7-serien reduserer også karbonavtrykket slik at du kan bidra til et grønnere miljø.

Andre fordeler med denne typen kompressor er at den er enkel å installere og det kan gjøres av en person, motoren reduserer energiforbruket og kostnadene og kompressorene kan monteres nær bruksstedet fordi den har lavt støynivå. Forskjellige beholderstørrelser er tilgjengelige og som kunde kan du velge mellom gulv- og tankmontert modell. Det er også muligheter for å integrere en kjøletørker for tørr kvalitetsluft, uten at dette krever noe ekstra plass.

Vi tilbyr også et stort utvalg andre kompressorer fra Altas Copco, hvis du ønsker å se hvilke andre produkter vi tilbyr, trykk her. Vi hjelper deg med å montere og installere produktene, i tillegg tilbyr vi service, reparasjoner, årlige kontroller og teknisk rådgivning.

Ring oss gjerne på 62 81 33 00 for mer informasjon angående G 2-7 kompressorene eller andre type kompressorer.