Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Kärcher produkter

Rengjøring

Vi er autorisert Kärcher servicepartner og forhandler. Vi selger Kärcher rengjøringsmaskiner og hjelper deg med å finne ut hvilke produkter som passer best for deg og dine behov. Vi monterer produktene, gir nødvendig opplæring og utfører service og reparasjoner på produktene. Dette er både tids- og ressursbesparende, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Kärcher produktene vi selger er ment for å brukes daglig og tåle skikkelige rengjøringsutfordringer, samt gjøre rengjøringen enkel for deg som bruker. I tillegg er produktene robuste, slitesterke, effektive og laget for å spare energi og vann. Vi skreddersyr løsninger som passer for deg og din bedrift, som reduserer tidsbruken, kostnadene og ressursforbruket, uten at det går utover resultatet. Vi sørger for brukervennlige og effektive produkter til deg uansett bransje.

Vi har et stort utvalg Kärcher produkter og leverer løsninger til mange forskjellige bransjer, slik som blant annet bilbransjen, bygg og anlegg, helsesektoren, hotell og restaurantbransjen, industri, næringsmiddelindustri, landbruk, offentlig drift og vedlikehold, renholdsselskaper, varehandel og dagligvare, transport m.m. Se våre produkter her.

Serviceavtale

Vi tilpasser servicetjenester og skreddersyr en serviceavtale som passer for deg. Ved å gjennomføre service på produktene sikrer du at maskinene fungerer og er klare for bruk til enhver tid. Ved hjelp av inspeksjon, vedlikehold og full-serviceavtaler forlenges levetiden og eventuelle driftsstopp og følgereparasjoner reduseres vesentlig.

Fordelen med serviceavtale er blant annet at det minimerer nedetiden på dine maskiner, sikrer maksimal driftssikkerhet for maskinene, bidrar til at maskinenes levetid forlenges og verdien bevares, sikrer at du får originale Kärcher reservedeler og tilbehør, gir reduserte driftskostnader og gjør det mulig for deg å planlegge og beregne kostnader.

Vi utfører også service og reparasjoner på produkter fra andre leverandører som blant annet Foma, IPC, Nilfisk, Comac, Taski og Tennant.