Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Nyansatt medarbeider

Steinar Lysen

Vi gleder oss over å ha fått med Steinar Lysen på laget. Steinar har lang erfaring innen alle proffproduktene til Kärcher. Han skal jobbe med salg og blir vår nye produktkonsulent på Kärcher. Ta kontakt med Steinar om du lurer på noe med renholdsmaskiner eller har et renholdsbehov.

Steinar Lysen (62) kommer fra Kongsvinger og han har jobbet innenfor bransjen i mange år. De siste 22 årene har han jobbet for Kärcher AS med salg av rengjøringsmaskiner mot profesjonelle kunder. Steinar startet som selger hos oss 01.10.19.

Steinar har utdanning innenfor maskin og konstruksjon ved Teknisk Fagskole på Gjøvik. Tidligere har han jobbet hos Elektrodiesel på Kongsvinger med dynamo, lading, batterier og startere. Han har også jobbet hos Hedmark Maskin AS med salg av tekniske produkter til proffmarked.

I forbindelse med jobben uttaler Steinar:

«Jeg gleder meg til å jobbe i mitt hjemmemiljø igjen! Jeg liker å ha fornøyde kunder og tenker at ingen anstrengelse er for stor til å oppnå dette»

Dette setter vi høyt hos oss, og dette er i tråd med våre verdier!

Vi ønsker Steinar velkommen på laget!