Kongeveien 16

2211 Kongsvinger

62 81 33 00

Ring oss gjerne!

Man - Fre: 07:30 - 15:30

Lørdag og søndag stengt

Nyansatt medarbeider

Henrik Martinsen

Vi gleder oss over å ha fått Henrik Martinsen med på laget.

Henrik Martinsen er 22 år og har vokst opp og bor på Årnes sammen med moren sin og kjæresten. Han har utdanning innen elektro. Han har jobbet som medisintekniker ved Akershus universitetssykehus hvor han tok fagbrev som dataelektroniker i 2017. Henrik startet hos oss 16. juli og er nå under opplæring med kursing og sertifiseringer.

Henrik er en aktiv og utadvendt person med mye energi. Dette er gode egenskaper å ha med seg i den jobben han skal gjøre her hos oss.

I forbindelse med jobben uttaler Henrik:

«Jeg begynte i TB Trykkluftteknikk sommeren 2018 og stortrives. Jeg har vært veldig heldig som har blitt tatt godt i mot av en gjeng med god arbeidsmoral. Jobben er veldig variert – noe jeg setter pris på – og i tillegg blir jeg bedre kjent i Kongsvinger og områdene rundt, treffer kundene ute og blir kjent med nye folk hver dag»

Vi ønsker Henrik velkommen på laget.