RENGJØRINGSMASKINER

Høytrykksvaskere

Vi tilbyr høytrykksvaskere som passer dine behov. Om du er ute etter fleksibilitet, varmtvannsvasker, eller kaldtvannsvasker, elektrisk motor eller forbrenningsmotor, mobil maskin eller stasjonæranlegg så har vi løsningen. 

Støvsugere

Våre brukervennlige våt- og tørrstøvsugere og teppebørstesugere er optimale løsninger for industri, varehandel, bilbransjen, renholdsselskaper, leverandører av vedlikeholdstjenester m.m. Maskinene leverer svært gode rengjøringsresultater, er utstyrt med innovativ filterteknologi og er svært holdbare.

Feiemaskiner

Vi leverer manuelle feiemaskiner som dyttes av bruker, større motoriserte feiemaskiner til å gå bak, og kraftigere industrielle feiemaskiner hvor føreren sitter og kjører på.

Park- og hageredskaper

Ny og innovativ 50 V batteriteknologi gjør våre nye oppladbare redskaper fleksible med ubegrenset bruk. Batteriene har forskjellige effektklasser og er designet for å møte brukerens behov. De er preget av miljøvennlighet og avgir lite støy. Dette gjør den ideelle for profesjonell bruk, selv i støysensitive områder. 

Dampvaskere med oppsug

Rengjøring med dampvasker og dampsuger er svært hygenisk og gjør rent uten rengjøringsmiddel. Våre dampvaskere og dampsugere rengjør økonomisk og hygenisk uten bruk av kjemikaler. De er også velegnet til bruk på alle harde gulv, glass og fliser, i tillegg til at de kan brukes på overflater i tekstil, diverse møbler og inventar. 

Delevaskere

Disse miljøvennlige delevaskere med vannbaserte rengjøringsmidler er ideelle for fjerning av fett og olje. Våre delevaskere rengjør verktøy, motordeler og andre enkeltdeler uten løsemidler. 

Vindus- og overflatevaskere

Vår profesjonelle, batteridrevet vindusvasker er egnet for rengjøring av glatte flater. Den suger opp vannet som samles i en beholder og etterlater et stripefritt resultat.

Gulvmaskiner

Vi tilbyr gulvmaskiner som man kan gå-bak, stå-bak eller sitte-på. Våre gulvmaskinene er svært kompakte og smidige. Vi har et stort utvalg av disk-bøster og roller-børster i vårt sortement og tilpasser maskinene etter ditt vaskebehov. 

Møbel- og tepperensere

Møbel- og tepperensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for både flekkfjerning og dyprens av alle typer tekstiler. 

Redskapsbærere og gatefeiemaskiner

Disse robuste redskapsbærere og gatefeiemaskiner leveres i motoriserte utgaver fra 26 HK til 84 HK, som alle gir enestående ytelse innenfor sine bruksområder. De leverer perfekte rengjøringsresultater, og med alt tilgjengelig utstyr og redskaper har de nesten ubegrensede bruksområder hele året rundt.

Bilvaskesystemer

Vi leverer komplette systemer for innvending og utvendig rengjøring av biler og nyttekjøretøy. Vi har blant annet robuste og holdbare portalløsninger og selvvaskeanlegg som leverer perfekte rengjøringsresultater. Våre miljøvennlige systemer har et lavt vannforbruk og med vårt fleksible konsept skreddersyr vi løsningen til kundens spesifikke behov. 

Rengjøring med tørris

Våre tørrisblåsere bruker verken rengjøringsmidler eller kjemikalier. De er også velegnet på alle områder hvor det er lovforbud mot å rengjøre med vann eller sand. Siden pelletsen løser seg opp uten å etterlate rester, blir det heller ikke produsert spillvann.

Tankvask

Vi har driftssikre og effektive anlegg for innvendig vask av tank og containere. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for alle behov, basert på modulkomponenter. Anleggene våre har høy kvalitet, er effektive, kostnadseffektive og energibesparende.

Profesjonelt verneutstyr

Et sikkert arbeidsmiljø er viktig. Vår serie av arbeidstøy og verneutstyr gir pålitelig beskyttelse mot smuss, fuktighet, støy, og farlig materiell.

For mer informasjon om rengjøringsmaskiner, ring oss på 628 13 300 .