KOMPRESSOR OG TRYKKLUFT-UTSTYR

Oljesmurte skrue kompressorer

GX, G og GA serien er effektive, sparer energi og er støysvake. Disse er designet til å takle daglige utfordringer og levere luft av høy kvalitet. Dette er pålitelige maskiner som holder produksjonen oppe å gå og trenger minimalt med vedlikehold. Størrelser fra 2 kW til 90 kW.

Stempel kompressor

LE/LT kompressorene er oljesmurte stempel-kompressorer. Disse er godt egnet til mindre verksteder og andre mindre formål.

LZ, LF, LFx og LFxD seriene er oljefrie kompressorer som fjerner risikoen for forurensing av olje og passer for de som er avhengig av helt ren luft.

LB-serien er en høytrykks-booster som passer bra til PET-tapping, nitrogen-produksjon eller laser-skjæring mm. 

Automan-serien er små oljesmurte stempel-kompressorer for mindre luftforbruk. Disse er designet for mobilitet og er enkel i bruk.  

Trykkluftfiltre

Vi tilbyr filtre som beskytter utstyr og prosesser mot partikler og olje. Vi har størrelser fra 0,5 - 33 m3/min.

Gassgeneratorer

Vi fører et stort utvalg av gassgeneratorer. Våre nitrogen og oksygen generatorer er pålitelige med høy renhet fra 95% til 99,999% og størrelser fra 0,2 liter/s til 735 liter/s.

Oljefrie blåsere

ZS VSD-skrueblåsere reduserer energikostnadene med opptil 30 % sammenlignet med konvensjonelle lobeblåsere. De er klasse 0-sertifiserte, har et enkelt oppsett, lavt støynivå og gir pålitelighet 24/7.

Lobeblåseren har et enkelt og velprøvd design og er en perfekt match i røffe miljøer. De har begrenset behov for tilsyn og gir akkurat den riktige mengden luft anmodet av bruksområdet ditt.

Oljefrie boostere for luft og nitrogen

Ta kontakt for mer informasjon, så hjelper vi med å finne en løsning som passer deres behov.   

Kompressor_atlas_copco.jpeg

Oljesmurte frekvensstyrte  skrue kompressorer

GA VSD+ serien er kompakt, energisparende, effektive og støysvake. Med VSD+ har kompressoren i gjennomsnitt 50 prosent energibesparelse. Størrelser fra 7,5 kW til 110 kW. 

Kjøletørker 

FD-serien er designet for å holde et konstant stabilt duggpunkt (+3 grader) og lavt trykkfall. Denne modellen kan leveres med innebygd filter, avansert kontroll og monitorsystem for totalovervåkning. 

FX-serien er designet for å holde duggpunkt på +2 til +5 grader. Tørkene er kompakte og er enkle å installere.

Kondensatbehandling

Våre olje/vannseparatore (OSC og OSD) respekterer miljøet og minsker kostnadene. 

Den nye OSC-teknologien gir markedet en rekke nye fordeler. Disse oljefiltrene kan skille alle typer kondensat fra alle kompressorteknologier, og gir fremragende ytelse og pålitelighet for minimalt vedlikehold.

OSD-systemet er integrert i kompressoren, noe som reduserer installasjons-kostnadene og gjør det mindre komplisert. Det rene vannet ledes til et avløp mens oljen samles inn i en oljebeholder. 

Luftbeholdere og etterkjølere

Vi leverer luftbeholdere fra 20 liter til 10 000 liter og etterkjølere fra 8 liter/s til 650 liter/s.

Medisinsk trykkluft

Vi leverer et bredt spekter av produkter til de som har store krav til trykkluften. Ta kontakt for mer informasjon, så hjelper vi med å finne en løsning som passer deres behov.   

Marine Kompressorer

Ta kontakt for mer informasjon, så hjelper vi med å finne en løsning som passer deres behov.   

Railway Compressors

Ta kontakt for mer informasjon, så hjelper vi med å finne en løsning som passer deres behov.