LEDIG STILLING

Servicetekniker i Kongsvinger
Søknadsfrist: 07.06.18
Jobb beskrivelse 

Arbeidsoppgavene består av forebyggende vedlikehold av trykkluftkompressorer rengjøringsmaskiner, varmepumper, akutte reparasjoner, renoveringer, monteringer og igangkjøring av anlegg. Arbeidsoppgavene foregår i hovedsak alene ute hos våre kunder. Vi jobber hovedsakelig i Hedmark og Akershus.

Erfaring

Det er ønskelig med jobberfaring fra teknisk problemløsning. Erfaring med styresystem, signalprogrammering og feilsøkning av elsystemer er å foretrekke.

Utdanning

Som servicetekniker bør du ha utdanning innen noen av disse områdene -mekanikk, elektro, elektronikk, bilmekanikk eller lignende. Førerkort klasse B kreves og du må være vant til å jobbe med PC. Gode norskkunnskaper og engelskkunnskaper er et krav. Dokumenterte kunnskaper innen elektro, kjøleteknikk, F-gass sertifisering, truckførerbevis, varmearbeider, grønt sertifikat brann, BE førerkort er verdifulle kunnskaper. Politiattest må fremlegges før ansettelse da noen av våre oppdrag krever dette.

Personlighet

Ettersom vi er en servicebedrift med mange eksterne kontakter kreves gode sosiale egenskaper og egenskaper til å knytte nye kontakter. Firmaet bygger på medarbeidere som kan forvalte tillit og ta stort eget ansvar. Vi ser etter en entusiastisk lagspiller med godt humør.

Vi tilbyr

Ett arbeid med utviklingsmuligheter som servicetekniker med et bredt arbeidsområde og innovative produkter. Godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser og opplæring.

 

Firmapresentasjon

TB Trykkluftteknikk AS er forhandler og servicepartner for Atlas Copco og Kärcher. I tillegg representerer vi flere leverandører/produkter som hører til vårt leveringsprogram. Innen våre områder selger vi komplette løsninger, utfører monteringer, reparasjoner og service. Vi er 5 ansatte og hadde en omsetning i 2017 på 9,18 mill. 

 

Slik søker du

Mail innen 07.06.18: tore@tbtrykkluftteknikk.no

Spørsmål kan rettes til daglig leder

Tore Bjørnstad, tlf: 99404141